AMASYA / MERZİFON - Merzifon Şehit Abdulmuttalip Kesikbaş Halk Eğitimi Merkezi

Tarihçe

Kurumumuz 1968–1969 Öğretim yılında Gazi Mahbup Mahallesindeki binasında yaygın eğitim faaliyetlerine başlamıştır. 2005 yılında şu anda hizmet verdiğimiz Bahçelievler Mahallesindeki binasına taşınmıştır. Kurumumuz bünyesinde Tam Gün Tam Yıl Yasası kapsamında mesleki, sosyal kültürel ve okuma yazma kursları düzenlenmektedir. Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu işlemleri kurumumuzca yürütülmektedir.

Bu binada; 6 Derslik, 1 bilgisayar sınıfı, 1 Kütüphane,1 Çok amaçlı salon ve idare odaları bulunmaktadır. Mülkiyeti özel idare müdürlüğüne bağlı olan kurumumuzun bina yüzölçümü 581 metrekare olup okul bahçesi 580 metrekaredir.

Misyonumuz gereği Toplumun her kesiminin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yasalar ve hükümet politikaları kapsamında Merzifon'umuzun yaygın eğitime yönelik ihtiyaçlarını karşılamaktayız.

Yayın: 06.03.2023 - Güncelleme: 06.03.2023 16:41 - Görüntülenme: 143