T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AMASYA / MERZİFON - Merzifon Şehit Abdulmuttalip Kesikbaş Halk Eğitimi Merkezi

Kaymakamımız Ali GÜLDOĞAN Sarıköy Yaşam Merkezini Ziyaret Etti.

Merzifon Kaymakamı Sayın Ali Güldoğan, hizmete açılan Sarıköy Yaşam Merkezinde Merzifon Halk Eğitimi Merkezince açılan Giyim Kursunu ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında Kurum Müdürümüz Zeynel SÖZEN'den  bilgi aldı.

 

Ziyaretlerinde Kaymakam Ali Güldoğan'a İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erbil Terbıyık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, Sarıköy Muhtarı İpek Uzun eşlik ettiler.

Kaymakamımız, Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı kapalı köy okullarında Köy Yaşam Merkezleri kurulması projesi kapsamında, Kaymakamlık koordinesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Özel İdare Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle; ilçede kapalı olan köy okulların kurs merkezi, kütüphane, tasarım gibi farklı alanda hizmet veren atölyelerle eğitsel ve sosyal etkinliklerin yapılacağı köy yaşam merkezine dönüştürülmesi amaçlandığını belirterek, Sarıköy Yaşam Merkezinin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Kursiyerlerin gerçekleştirdiği çalışmaları da inceleyen Kaymakamımız, usta öğretici ve kursiyerleri tebrik ederek başarılar diledi.

16-12-202216-12-202216-12-202216-12-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.12.2022 - Güncelleme: 16.12.2022 09:39 - Görüntülenme: 151
  Beğen | 0  kişi beğendi