AMASYA / MERZİFON - Merzifon Şehit Abdulmuttalip Kesikbaş Halk Eğitimi Merkezi

Aile Okulu Sıralarında Bu Kez Muhtarlar Var

Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'nın yaptıkları protokol gereğince ilçemizde bulunan köy ve mahalle muhtarlarına yönelik düzenlenen "Muhtarlar için Aile Okulu Eğitimi" Merzifon Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurs ile başladı. Okul Öncesi Öğretmeni Zelal ASLAN tarafından verilen eğitime ilçe muhtarlarımızın yoğun ilgisi ve katılımı memnuniyetle karşılandı. Açılan kursu ziyaret eden kurum müdürümüz Zeynel SÖZEN; toplumda örnek şahsiyetler olan muhtarlarımızın "Aile Okulu Eğitimi" programına katılmalarının toplum için çok büyük önem arz ettiğini ifade etti. Katılımlarından dolayı köy ve mahalle muhtarlarımıza, kurs öğretmeni Zelal ASLAN'a, kursun programlanmasında yardımlarını esirgemeyen Muhtarlar Derneğine ve İlçe Kaymakamı Ali GÜLDOĞAN Beye teşekkür etti.

18-01-202318-01-202318-01-202318-01-2023

Yayın: 18.01.2023 - Güncelleme: 18.01.2023 13:38 - Görüntülenme: 189